logo

Strona www.maniac.net.pl

Wszystko o SKF MFT - władze, cele, działalność, dokumenty, etc.

Postprzez hakel » 2009-03-17, 18:50

Chciałbym żeby forum zostało, ale nie wiem czy potrafię to uzasadnić ;-)
Ciezka praca jeszcze nikogo nie zabila, ale po co ryzykowac nigdy nic nie wiadomo:)
Awatar użytkownika
hakel
trickaz

Dołączenie: 2006-11-06, 17:59
Miejscowość: Wadowice

Postprzez franek » 2009-03-17, 20:23

No forum, lub coś, co je zastąpi, musi być. Gdzieś musimy komunikować...
Awatar użytkownika
franek
kopaka

Dołączenie: 2006-11-18, 11:35
Miejscowość: Wojkowice (Silesia)

Postprzez yeti » 2009-04-24, 23:11

Zgłaszam swoja propozycje.
:arrow: oferta pokazowa
:arrow: dział sukcesy/działania, ktory mozna systematycznie uzupelniac(przykladowo, dalismy pokaz tu i tu, zorganizowalismy zawody takie i takie, wszystko co mozna podczepic pod funkcjonowanie stowarzyszenia)
:arrow: slogan '' chcesz dolaczyc?/chcialbys zostac czlonkiem maniac footbag team? '' dlaczego tak a nie inaczej. Czesto pytaja mnie rozne osoby '' co trzeba zrobic zeby byc w maniac footbag team '' albo czy kiedys tam mogliby dolaczyc. Wtedy kierujemy takiego delikwenta na nasza strone i po klopocie.

Roger, tam mial byc spis zawodnikow i sie po prostu machnales czy spis zawodow? Spis zawodow musialby byc jakos ukierunkowany, same nazwy zawodow + kraj dla przykladu - taki nie mialby racji bytu ze wzgledu na to, ze nie wszystkie imprezy sa cykliczne. Moznaby stworzyc jakas ramke lub dzial gdzie na podstawie przychodzacych maili z footbag.org z info o zawodach uzupelnialibysmy ten pomysl, tylko czy to bedzie czemus sluzylo? Ja na pewno nie mam nic przeciwko.

Co o tym wszystkim sadzicie?
Awatar użytkownika
yeti
kopaka

Dołączenie: 2008-02-06, 20:12
Miejscowość: Kraków

Postprzez franek » 2009-04-26, 17:28

Spis zawodów nie potrzebny jest : ) Reszta ok.
Awatar użytkownika
franek
kopaka

Dołączenie: 2006-11-18, 11:35
Miejscowość: Wojkowice (Silesia)

Postprzez MANIAC » 2009-04-28, 21:30

forum powoooooli się dostosowuje:) wszelkie propozycje zmian mile widziane:)

ps. www.sklep.maniac.net.pl juz działa. Poooooowoooli konfiguruję;)
Awatar użytkownika
MANIAC
Administrator

Dołączenie: 2006-03-24, 13:48
Miejscowość: Maniac Footbag Team

Postprzez MANIAC » 2009-08-28, 06:10

i znów, czekają zmiany na www. Przeskakujemy na joomla z pogodnym designem i połączoną z nowym forum phpBB o zupełnie innym wyglądzie. Nie zostanie w zasadzie nic ze starego designu.

Jak tylko frm mi pomoże i zrobi parę elementów, wrzucam na serwer. Forum nie ulegnie kasacji, czyli wszystko zostanie.

Pozdrawiam >>>
Awatar użytkownika
MANIAC
Administrator

Re: Strona www.maniac.net.pl

Postprzez MANIAC » 2009-10-26, 22:19

No i stało się. Strona jeszcze nie skończona ale portal i cały silnik jest do naszej dyspozycji. Kto będzie chciał, to mu dam prawa moderatora do joomli i będzie mógł powoli tworzyć działy i pisać co trzeba.

Wiecie... tak naprawdę to niewiele potrzeba. Wystarczy, że zrobimy naszą wizytówkę wraz z osiągnięciami - lista zawodników i ich fotki plus co i jak o każdym, opiszemy dyscypliny, nawet kopiując część tekstów z innych stron oraz będziemy pisać newsy co tam u nas słychać:)

Tak jak kiedyś hehe.

Tyle, że... parę osób się przez ten czas wykruszyło... Klimas gra już w neta i golfa ostatnio hehe, hakel przestał dawać znaki życia;) redu jest emerytowany, tak jak i cała ekipa z Krakowa oprócz mnie i farmera...

Tak naprawdę z grających jest nas - ja frm, klimas, franek i yeti, który ciągle pojawia się i znika;)

Nie wiem jak z minetą... Czy tylko net broni MFT???

Pozdrawiam chłopaki i do roboty...
Awatar użytkownika
MANIAC
Administrator

Postprzez yeti » 2009-11-18, 19:21

Witam, jak to swietnie Roger ujal, pojawiam sie i znikam, teraz czas na powrot.

Moja dzialalnosc ostatnio ograniczala sie w zasadzie do niczego... jako zawodnik - probuje swoich sil w sedziowaniu, nie porzucilem treningow, ale na pewno liczba godzinych na nich spedzonych jest teraz bardzo mala.. Caly czas jednak staram sie cos z tym zrobic, zima nie jest najlepszym okresem na reaktywacje ze wzgledu na braki sali, ale po zimie przyjdzie wiosna. Od pewnego czasu zlapalem troche motywacji do dzialania, kto wie, moze przyjdzie pora na moje 5 minut.

Obecnie przebywam w Poznaniu, studiuje to samo, co studiowalem wczesniej, czyli filologie hiszpańska. Planow duzo, czasu malo, malymi kroczkami staram sie tak organizowac czas by robic coraz wiecej i byc bardziej mobilnym.

Jesli chodzi o wyzej wymienione joomle to jestem noga, jednak chcialbym sprobowac swoich sil i pododawac pare newsow, ruszyc z artykulami. Roger, udostepnisz mi prawa?

Czas leci, a bluz nie mamy, dalej nie ma najmniejszej szansy na ich produkcje? Strasznie sie na nie najaralem od czasu kiedy powstal temat... :)

Nowa stronka to 100% tłustego wypasu, bardzo mi sie podoba i z przyjemnoscia wchodze na nia, nawet po to by obejrzec przyjazna dla oka szate graficzna - od razu poprawia mi sie humor. Dobra robota! Dzieki!
No a teraz... swoje napisalem i czas znow znikac.

Pozdrawiam chłopaki !
Awatar użytkownika
yeti
kopaka

Dołączenie: 2008-02-06, 20:12
Miejscowość: Kraków

Postprzez MANIAC » 2009-11-18, 21:44

Siemanko,

świetnie, uczyniłem Cię wydawcą na portalu, także masz możliwość tworzenia artykułów.

Na razie portal jest w fazie rozwoju sekcji i artykułów, także pozwoliłem sobie stworzyć nowy dział na forum w kategorii portal (na dole) 'uwagi i błędy', gdzie możecie pisać swoje pomysły i zastrzeżenia, oraz wychwycone błędy. Będę starał się na bieżąco poprawiać, nie jestem jednak informatykiem, więc nie wszystko będzie dało się zrobić;)

Pozdrawiam >>>
Awatar użytkownika
MANIAC
Administrator

Poprzednia

Powróć do Stowarzyszenie MANIAC Footbag Team

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość