logo

Artykuł o Footbag Golf - komentarze i propozycje poprawek

siedzi:>

Moderator: Maniac Team

Czy kręci Cię Footbag Golf?

Jasne, nachętniej w wersji pro;>
1
25%
Spoko, zawsze sobie pogram, sama przyjemność
2
50%
Nic specjalnego, ale czasem można popykać
1
25%
Nie rozumiem tej zajawki, słabizna
0
Brak głosów
Footbag Golf? Pierwszy raz słyszę... Nie stać Was na kijaki i melexa?
0
Brak głosów

Razem głosów : 4

Artykuł o Footbag Golf - komentarze i propozycje poprawek

Postprzez MANIAC » 2006-10-30, 20:27

I stało się...

W końcu sporządziłem jakiś artykuł o Footbag Golfie. EKipa zarzuca mi, że zrobiłem to po to, by wyeksponować w HALL OF FAME moje mistrzostwo świata w zamian za to, że nie doświadczyłem przyjemności odebrania medalu i stanięcia na podium, hehehe. Może i również dlatego, nie wiadomo co czai się w zakamarkach mojej podświadomości... Jednak świadomie i przede wszystkim zrobiłem to po to, żeby ludzie w końcu zaczęli rozkminiać F-golfa;)
Resztę moich tłumaczeń oraz samą esencję znajdziecie w treści artykułu:

http://www.forum.maniac.net.pl/portal.php?show=25

A w tym temacie zapraszam Was serdecznie do szerokiego komentowania i propozycji jak dział usprawnić, polepszyć, etc.

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
MANIAC
Administrator

Dołączenie: 2006-03-24, 13:48
Miejscowość: Maniac Footbag Team

Postprzez wojtas » 2006-11-02, 10:08

witam:) no powiem Ci Roger ze mnie wyprzedziles, bo jakies dwa tygodnie temu pomyslalem zeby przetlumaczyc zasady golfa na poski.. bo nie ma.. zagladam na stronke PPF'u a tu zonk.. o_O ale dzieki temu zaoszczedziles mi roboty ;P i niech Ci pan w dzieciach wynagrodzi. Mysle o tym zeby zrobic wogole osobna stronke o golfie.. licze na Twoja pomoc :-P
wojtas
freshy

Dołączenie: 2006-11-02, 10:01
Miejscowość: Wrocław

Postprzez MANIAC » 2006-11-02, 20:22

Czołem mistrzu,

Hehe, nosiłem się również z tym zamiarem od kilku miesięcy ale brakowało czasu, który ostatnio jakoś się znalazł. Co do przetłumaczenia, co ciekawe, zdążyłem przetłumaczyć połowę oficjalnych zasad, kiedy dowiedziałem się, że istnieje już polskie tłumaczenie, o którym zapomniałem - w pewnej pracy magisterskiej z wrc... Pomogło mi to czasowo, trochę tam pozmieniałem, ale generalnie od połowy już mi się nie chciało;) Dopieszczę te zasady gramatycznie przy najbliższej okazji, bo póki co ledwo się to klei po polsku :roll:

Co do stronki, to mam propozycję rozwijać to, co już jest, możemy sporządzić subdomenkę np. golf.maniac.net.pl i działać i to naprawdę chętnie, ponieważ ciężko coś znaleźć ludzi, którzy mają coś więcej niż słomiany zapał!

Masz pomysły, materiały, zdjęcia, wrzucaj tu, do jakiegoś osobnego tematu o rozkmince golfowej - może w końcu coś się urodzi:)
Awatar użytkownika
MANIAC
Administrator

Postprzez wojtas » 2006-11-03, 18:09

hehe :) no ciesze sie ze masz podobne plany ;) ale co do samej stronki to chcialemn zrobic cos wiekszego.. mam juz plan calej strony w glowie, rozpisana mape serwisu oraz jak to wszystko ma wygladac i chcialbym to zrobic jako osobny projekt odciety troche od innych dyscyplin pod domena www.footbag-golf.pl albo cos w tym rodzaju;) serwer juz mam i rozkmine tez ;) co Ty na to?
wojtas
freshy

Postprzez MANIAC » 2006-11-09, 19:51

Nowa stronka powiadasz? Jeżeli chodzi o mnie to ciężko - opiekuję się i pomagam robić już tyle stronek, że o następną koncepcję będzie ciężko czasowo - ledwo mam czas na istniejące:/ O ile dział na stronie można czasem aktualizować, tak cała stronka powinna być rozwijana cały czas. Jak masz taką rozkminkę - działaj, a ja pewnie czasem coś pomogę, ale priorytetem jest dla mnie maniackastronka, bo tu jeszcze niewiele jest i wolny czas jaki mam, poświęcam właśnie jej:)

Poza tym, wydaje mi się, że najpierw trzeba uzbierać trochę materiałów, pisać - żeby rzeczywiście było mnóstwo informacji - najlepiej w takim dziale jak ten tutaj. A stronę zrobić dopiero wtedy, jak stwierdzimy, że zawiera już tyle, żeby warto zrobić osobny layout i osobną zajawkę.
Awatar użytkownika
MANIAC
Administrator

Postprzez wojtas » 2006-12-18, 18:55

no siema;) projekt jako tako juz powstal i w miare czasu staram sie go uzupelniac.. choc nie idzie to zbyt szybko cos juz jest.. strona dziala pod domena footbag-golf.pl tylko Roger, brakuje tu Twojego "paluszka" ;-) wiesz o co mi chodzi.. niestety od tygodnia nie moge sie z Toba skontaktowac.. nie ma Cie na gg, na maila nie odpisujesz, a numer tel. tez jest nieaktualny.. Helloooooooooł.. :shock:
footbag-golf.pl
wojtas
freshy

Powróć do Golf!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość